SPECIALE GEZICHTSBEHANDELING ~ MICRODERMABRASIE

Diamond Microdermabrasie behandeling
60 min | € 55,00

Diamond Microdermabrasie kuur
3 x 60 min | € 150,00

Diamond Microdermabrasie plaatselijk (bijvoorbeeld bij littekens)
per 15 min | € 16,50

Wat is microdermabrasie
Diamond Microdermabrasie is een techniek om de conditie van de huid pijnloos en zonder allergische reacties zichtbaar te verbeteren.
De Diamond Microdermabrasie behandeling verwijdert dode huidcellen en stimuleert de onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van collageen waardoor de huid zichzelf vernieuwt en egaliseert en het verouderingsproces wordt vertraagd.

De Diamond Microdermabrasie kan ingezet worden als een peeling bij een vermoeide, matte, vlekkerige of verouderde huid en bij oppervlakkige rimpelvorming, verstopte poriën, pigmentvlekken en zonlichtbeschadigingen.

Het resultaat
Je ziet direct na een behandeling dat je huid intensief behandeld is. De huid ziet er roze tot licht rood uit en heeft onmiddellijk een frisse uitstraling. De huid kan tot twee dagen na de behandeling wat rood zien; ook kan het een schraal gevoel geven. Houd hier rekening mee met het plannen van je afspraak.

Na de behandeling wordt aangeraden om je huid met uiterste zorg te behandelen. De huid is nu verdund en erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. Zo moet je je huid twee maal per dag (of vaker indien nodig) verzorgen met goede gezichtscrème. Intensief sporten, een hete douche of een sauna bezoek na een behandeling wordt afgeraden i.v.m. de reeds bestaande versterkte doorbloeding van de huid door de behandeling.
Voorkom ook blootstelling aan zonlicht tot enkele weken na de behandeling. Bescherm daarom je huid gedurende de gehele behandelingsperiode met een goede UV factor. Dit geldt ook in de winter; je huid is zijn natuurlijke bescherming tegen UV straling kwijt, waardoor de huid gevoeliger wordt voor het ontwikkelen van pigmentverschuivingen.

Bianca Kamphof huidverzorging Heino