BIANCA KAMPHOF
Al 26 jaar ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Op mijn 20e startte ik bij de DA drogisterij in Heino en vijf jaar later begon ik voor mezelf. De komst van de kinderen was aanleiding om tijdelijk te stoppen met de salon. Maar in 2012 begon het toch weer te kriebelen en heropende ik de beautysalon op de eerste verdieping van ons huis. En sinds eind 2017 werk ik met veel plezier in de vernieuwde praktijk naast huis met eigen ingang!
Voldoening
Ik moet zeggen: het verveelt nooit. Ik geniet van de leuke gesprekken in de salon. En het geeft elke keer weer voldoening en energie als mensen met een ontspannen gevoel en stralende huid naar huis gaan.

Het vak van schoonheidsspecialiste biedt mij alle gelegenheid om me continu door te ontwikkelen. Zo ben ik me in de loop van de jaren steeds verder gaan verdiepen in huidverbetering. Geregeld ontvang ik mensen met huidproblemen en ik wil iets voor hen kunnen betekenen. Daarom lees ik veel over huidverzorging, volg ik workshops en leer ik veel over voeding die bijdraagt aan een gezonde huid. Sinds oktober 2017 werk ik met het Nederlandse merk Ik Skin Perfection, 100% pure huidverbeteringsproducten. Ik ben heel enthousiast over de resultaten en geniet als mensen zelf ervaren hoe hun huidconditie verbetert.

Altijd lekker bezig
Het werk in de salon doe ik drie dagen in de week.  De rest van de tijd geniet ik ervan om door te brengen met onze kinderen Lynn, Jort en Tess, maar ook mag ik graag fysiek bezig zijn in de sportschool. En dan zijn er natuurlijk nog de hondjes Max en Joop. Waarschijnlijk zie je ze niet als je in de salon komt. Maar ze heten je altijd wel blaffend van harte welkom.
Bianca Kamphof huidverzorging Heino